DJ TIMMIE biografie


BIOGRAFIE van de KLEINSTE DJ VAN EUROPA:

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven.
DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past. In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen- en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten en ga zo maar door. Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan "Heartbeat", "Mind Your Step", "Crazy", "Hé lekker ding" en "Diese Faust"  de meest bekende zijn. 

Ronnie & Thijs Artiesten Management https://www.ronnie-en-thijs.nl verzorgen momenteel het management en de boekingen. Mede dankzij hun kennis, ervaring en creativiteit heeft  DJ Timmie zijn werkterrein uitgebreid naar de Oktoberfeesten, Bierfeesten, Carnaval en ook KidsParties. Hun vruchtbare samenwerking uit zich o.a. in het feit dat DJ Timmie Tirol de laatste jaren op meer dan 40 Oktober- en Bierfeesten per jaar staat geboekt! Bierfeesten beperken zich echter niet tot oktober, Timmie Tirol roept het hele jaar door 'Ein Prosit'.

Hoe dan ook, het maakt niet uit of u Tim als DJ Timmie Tirol, DJ Timmie Tropical of met Timmie's Kids Party boekt, met deze kleine grote superenthousiaste man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Highlights van DJ Timmie:
- 2019 - Das Coen und Sanderfest (538) - Jaarbeurs Utrecht
- 2018 - De Film van Dylan Haegens
- 2018 - Das Coen und Sanderfest (538) - Jaarbeurs Utrecht
- 2017 - Snowbreak - Andorra
- 2017 - Das Coen und Sanderfest (538) - AFAS
- 2016 - Winnaar Party Awards - Opkomende Party DJ
- 2016 - Dutch Valley
- 2016 - Das Coen und Sanderfest (538) - HMH
- 2016 - Go Apres Ski Rotterdam
- 2016 - Als 'pap' in Cliffhanger van Dylan Haegens
- 2016 - optredens in Zwitserland, Frankrijk, België
- 2015 - nominatie voor de Party Award - Categorie Populairste Opkomende Party DJ
- 2015 - RTL 4 - 'Jongens tegen de meisjes' in gevecht met Chantal Janzen
- 2015 - Dumpert - Tiroler Freitag - plasfilmpje :-)
- 2015 - DJ Timmie - single 'Hé lekker ding'
- 2015 - Wish Outdoor
- 2014 - 538 Turnup the Beach
- 2014 - Das Coen und Sanderfest (3FM) - Heineken Music Hall
- 2014 - Radio538 - Baldadige Feest - als ArMINI van Buren
- 2014 - gespeeld in de film Apenstreken
DJ Timmie promofoto

PROMO SINGLE: 'HÉ LEKKER DING' 2015
DJ Timmie (met zijn 125 cm. de kleinste dj van Europa) is er met het nummer ‘Hé lekker ding’ in geslaagd om het hele sprookjesbos op stelten te zetten. De boze wolf vraagt of Sneeuwwitje achterop springt voor een ritje om vervolgens een hap van haar te nemen.
Hoe dat afloopt? Tja, dan moet je de single beluisteren en/of de bijbehorende videoclip bekijken.
 
Onlangs onderging DJ Timmie een zeer zware operatie, maar gezien zijn enorme drive heeft hij de release van deze single als onderdeel van zijn revalidatie ingelast......En het werkt, want zijn herstel gaat voorspoedig!
 
Het afgelopen jaar ging als een tierelier voor Tim.
Hij draaide op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoor, schitterde onlangs bij RTL4 - De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, is vanaf deze week te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis 'Apenstreken', draaide in zijn rol van DJ Timmie Tirol bij tientallen Bier- und Oktoberfesten het schuim uit de glazen en mocht afgelopen november schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!
 
Steeds vaker wordt bij kinderfeestjes DJ Timmie’s Kids Party ingezet, want ook die doelgroep is dol op deze enthousiaste pretletter!

Klik op de link hiernaast om de clip te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=goasrT5N5nw
 
DJ Timmie He lekker ding


Termen die U naar deze website brachten kunnen zijn:
DJ, Timmie, Tim, kleine mens, lilliputter, liliputter, dwerg, bijzondere DJ, aparte DJ, bijzondere artiest, aparte artiest, Oktoberfeest, Oktoberfest, Seventies DJ, Eighties DJ, Nineties DJ, Oktoberfeest, Bierfeest, Bierfest, Oktoberfeestartiest, Oktoberfeestartiesten, Duitse Schlagers, Deutsche Schlager, Apres Ski DJ, Happy Hardcore DJ, Kids Party, FeestDJ
Share our website