BIOGRAFIE


BIOGRAFIE van de KLEINSTE DJ VAN EUROPA:

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven.
DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past. In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen- en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, verjaardagsfeesten en ga zo maar door. Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan "Heartbeat", "Mind Your Step", "Crazy", "Hé lekker ding", "Diese Faust" en "OranjeLeeuwinnen"  de meest bekende zijn. 

Ronnie & Thijs Artiesten Management https://www.ronnie-en-thijs.nl verzorgen momenteel het management en de boekingen. Mede dankzij hun kennis, ervaring en creativiteit heeft  DJ Timmie zijn werkterrein uitgebreid naar de Oktoberfeesten, Bierfeesten, Carnaval en ook KidsParties. Hun vruchtbare samenwerking uit zich o.a. in het feit dat DJ Timmie Tirol de laatste jaren op meer dan 40 Oktober- en Bierfeesten per jaar staat geboekt! Bierfeesten beperken zich echter niet tot oktober, Timmie Tirol roept het hele jaar door 'Ein Prosit'.

Hoe dan ook, met deze kleine grote superenthousiaste man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Highlights van DJ Timmie:
- single 'Hey Ho'
- single 'Kabouterbier'
- single met het Feestteam 'Ik wil bier'
- Das Coen und Sanderfest (538) Utrecht - 7 keer!!
- Cliffhanger van Dylan Haegens
- Met 1 been in de Finale - NPO3 TV
- Die Heise Bierfesten - Someren
- De Film van Dylan Haegens
- Snowbreak - Andorra
- Winnaar Party Awards - Opkomende Party DJ
- Dutch Valley
- Go Apres Ski Rotterdam
- optredens in Zwitserland, Frankrijk, België
- RTL 4 - 'Jongens tegen de meisjes' in gevecht met Chantal Janzen
- Diverse Dumpertfilmpjes - Tiroler Freitag - plasfilmpje :-)
- DJ Timmie - single 'Hé lekker ding'
- Wish Outdoor
- 538 Turnup the Beach
- Radio538 - Baldadige Feest - als ArMINI van Buren
- gespeeld in de film Apenstreken
DJ Timmie promofoto

PROMO SINGLE: 'HÉ LEKKER DING'
DJ Timmie (met zijn 125 cm. de kleinste dj van Europa) is er met het nummer ‘Hé lekker ding’ in geslaagd om het hele sprookjesbos op stelten te zetten. De boze wolf vraagt of Sneeuwwitje achterop springt voor een ritje om vervolgens een hap van haar te nemen.
Hoe dat afloopt? Tja, dan moet je de single beluisteren en/of de bijbehorende videoclip bekijken.

Klik op de link hiernaast om de clip te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=goasrT5N5nw
 
DJ Timmie He lekker ding


Termen die U naar deze website brachten kunnen zijn:
DJ, Timmie, Tim, kleine mens, dwerg, bijzondere DJ, aparte DJ, bijzondere artiest, aparte artiest, Oktoberfeest, Oktoberfest, Oktoberfeest, Bierfeest, Bierfest, Oktoberfeestartiest, Oktoberfeestartiesten, Duitse Schlagers, Deutsche Schlager, Apres Ski DJ, Happy Hardcore DJ, Kids Party, FeestDJ
Share our website